Pachetele cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2016 | 1420 vizualizari

 

Sunt la fel de bune si reci.

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 300 g apa minerala
  • 100 g untura
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • Uns
  • 300 g untura
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g vin
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu carne tocata:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta.


Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.


Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.


Repetam procedura inca de 2 ori.


Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna.


Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul.


La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.


Oprim focul si lasam sa se raceasca bine.


Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi si taiem bucati de cca 3 cm.


Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Mie mi-a ramas aluat si am facut si cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

21.01.2016, 20:25

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:54

delicioase

Lau 1

22.01.2016, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute cu fructul stea (carambola)