Pachetele cu scrumbie

de vero_closca in Peste, 21 Feb 2011 | 7067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii proaspete
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • cateva crengute de cimbru
  • 4 lingurite ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu scrumbie:

se curata,se spala si se usuca cu un servet curat scrumbia.cartoful si ceapa se curata si se taie: cartoful in felii iar ceapa pestisori mai mari.se pregatesc 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu ulei de masline.pe fiecare foaie se aseaza rondele de cartofi,cate o crenguta de cimbru si condimente dupa gust apoi se pune ceapa si deasupra pestele condimentat si cu felii de lamaie in interior.

se impacheteaza ca niste pachetele si se dau la cuptor pt 45 minute la foc mediu.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MIUTA 1

21.02.2011, 22:47

Cand e vorba de peste imi place orice fel

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 09:19

mmm....................ce bunaciune................

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti -reteta araba