Plachie de peste

de MIUTA in Peste, 22 Mai 2011 | 5828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 4 bucati ceapa
  • un morcov
  • o felie de telina
  • 4 ardei kapia
  • 2 rosi
  • bulion
  • condimente pentru peste
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin,morcovul,telina date pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.Se lasa la foc mic pana aproape sunt gata.La sfarsit se pune o cana de bulion.


Pestele se curata,se usca cu un servet si se condimenteaza cu condimente pentru peste de la kotanyi.Se rumenesc bucatile de peste in ulei.


Intr-o tava se aseaza legumele calite.Peste legume se aseaza pestele prajit.Se orneaza cu feli de rosie si se da la cuptor 50 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadea68 1

11.10.2013, 21:01

bun!

costel56 1

19.12.2013, 13:47

Cu siguranta am sa prepar pestele dupa aceasta reteta.Se poate gati cu orice tip de peste?

MIUTA 1

19.12.2013, 23:08

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea.O poti gati cu orice tip de peste,e delicioasa.Spor la treaba!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin