Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta este de pe Paprika Tv,este prima oara cand fac paine si pentru prima data imi place ce a iesit.
Faina se amesteca cu sarea,drojdia si se toarna peste apa calduta treptat. Se framanta apoi se toarna ulei de masline,incorporand amandoua linguri.
Am framantat circa 10 minute,apoi am batut-o de masa de 10 ori.Se lasa la loc cald ,acoperit cu folie alimentara circa 30 de minute .
I se da forma si se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se cresteaza.
Am presarat sare deasupra si faina pentru a-i da aspectul acela de iesit din brutarie.
Se coace la 160 de grade primele 10 minute apoi inca 30 la foc mai mare cca 180 de grade.
Pofta buna!
1
Se apasa cu degetul aluatul,daca isi revine la forma imediat nu mai trebuie framantat.
2
Se poate presara mac,susan sau orice altceva preferati
3
Inainte de a baga tava cu paine in cuptor se stropeste cu apa rece pentru a se forma abur si sa capete o crusta frumoasa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult