Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Painea de casa usor picanta raspandeste un miros placut in bucatarie. Nu cred ca este un secret ca imi plac preparatele usor picante. Dupa cum ati vazut... am rupt o chifla si....am mancat-o calda. O bunatate!
Intr-un castron am frecat drojdia cu zaharul si sarea pana a devenit lichida.
Apa calda se toarna usor si si se amesteca bine cu drojdia,uleiu condimentat si faina.
Faina se adauga cate putin pentru a nu se forma cocoloase.
Se framanta un aluat nu foarte tare.
Aluatul se lasa la dospit circa o ora.
Din aluatul obtinut se formeaza chifle sau dupa dorinta se poate pune in forme.
Se da la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor deasupra.
Cand scot painea din coptor o pun intr-un prosop curat si o acopar, lasand-o sa se raceasca.
1
Painea de casa obisnuiesc sa o fac sub forma de chifle
2
Se poate framanta si in masina de paine punand intai ingredientele lichide si apoi faina.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult