Paine floare

de mimmi in Piine, 26 Ian 2012 | 1789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba,
  • 340 ml lapte caldut,
  • 50 ml ulei,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita sare,
  • 7 g drojdie uscata,
  • 1 lingura zahar,
  • 200 g kaizer sau sunca,
  • 150 g cascaval,
  • ketchup,
  • busuioc uscat,
  • 1 ou pt uns
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine floare:

Eu am fentat putin si am pus toate ingredientele in masina de paine, sa lucreze ea pentru mine.


Se pregateste maiaua din drojdie care se amesteca cu zaharul si laptele caldut si se lasa deoparte 10 minute. Cernem faina intr-un bol,in mijloc turnam maiaua,iar pe margini punem sarea,uleiul si oul. Framantam un aluat elastic pe care il lasam la dospit,la loc cald,pana isi dubleaza volumul.


Impartim aluatul in 6 parti egale,fiecare bucata o intindem cu sucitorul,ungem aluatul cu ketchup,asezam felii de kaizer/sunca si felii de cas,punem dupa gust busuioc uscat si rulam. Ungem painicile cu ou batut,presaram susan si le punem intr-o tava pe hartie de copt,le dam la cuptor pentru cca 25 de minute. Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine floare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

27.01.2012, 11:10

Bravo...esti o adevarata gospodina!!!

mamaieelena 1

27.01.2012, 13:26

buna rau

jolygina 1

29.01.2012, 12:13

ce bine arataaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Paine floare