Paine Indiana "Poori"

de Mihaela11_jo in Piine, 20 Dec 2010 | 5707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina  
  • 2 lingurite de sare  
  • 1 lingurita de zahar pudra  
  • 1 lingura margarina
  • 300 ml apa  
  • 2 linguri de ulei  
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Indiana "Poori":

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul si margarina; se adauga treptat apa si se framanta bine.



Se acopera aluatul cu un servet de bucatarie umed si se lasa sa stea 15 minute.



Se imparte aluatul in 10 parti egale si se fac mici sfere de aluat ;se acopera din nou cu servetul umed.



Intr-o tigaie wok se incinge uleiul.



Se inmoaie o sfera de aluat in ulei si se intinde o foaie de cca 20 cm diametru.



Se prajeste in ulei pe ambele parti pana ia o culoare aurie.



Se fac painile pe rand, pastrand restul sub servetul umed.



Se servesc langa pui Tandoori si orez Indian.



Pofta buna!



In unele regiuni din India se adauga mai multa margarina in aluat pentru a iesi mai crocante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Indiana "Poori"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Mihaela11_jo 1

25.12.2010, 20:32

Multumesc Sylvie

elena1988 1

19.01.2011, 12:42

adry88 1

10.05.2011, 16:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca