Palmieri cu scortisoara

de miremirc in Prajituri, 13 Dec 2012 | 3385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat de foietaj
  • 1/2 cana zahar
  • 1-2 lg scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu scortisoara:

Peste aluatul de foietaj presaram zahar amestecat cu praf de scortisoara, trecem peste el cu ajutorul sucitorului de lemn, pentru a presa zaharul. Intoarcem invers aluatul, luam jos folia de plastic si din nou presaram zahar amestecat cu scortisoara si presam cu sucitorul de lemn.


Indoim pe lungime marginile spre interior pana le suprapunem , de 2 ori pe fiecare parte, iar apoi le trecem una peste cealalta. Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de 1,5 cm, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Trebuie asezate la o distanta putin mai mare unele de altele decat le-am asezat eu (cam inghesuite ) Se vor umfla destul de mult. Le dam la rece pentru 15 minute, apoi in cuptorul preincalzit, pana se rumenesc frumos (circa 15-20 minute).


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

14.12.2012, 15:41

frumosi si buni!

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:31

Cât de buni!

MonaMimi 1

17.12.2012, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Patratele dulci cu scortisoara