Pancakes

de Ramonaky in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 6989 vizualizari

 

Absolut divine!!! :D

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 3 lingurite de praf de copt
  • sare
  • 5 linguri de zahar
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes:

* Mixam galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare.Adaugam apoi si uleiul.

* Turnam cate putin lapte,apoi adaugam putina faina(amestecata cu praful de copt) si alternam astfel ,mixand continuu.

* Adaugam si zaharul vanilat.

* Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,pana se intaresc bine si le incorporam usor in amestecul de galbenusuri.(amestecam incet cu o lingura de jos in sus).Omogenizam bine.O sa obtinem un aluat asemanator celui de pandispan, putin mai fluid.

* Incingem bine o tigaie de teflon si o ungem cu un cubulet de unt dupa care stregem cu un servetel tot untul din tigaie. Acest lucru il facem pentru a obtine o culoare uniforma,aurie.In centrul tigaii incinse adugam cu un  polonic aluatul . Dupa ce l-am turnat in tigaie nu ii atingem suprafata. El se va intinde  singur atat cat va fi nevoie. In momentul in care apar primele bulbucute sunt gata de intors.

* Sa nu le lasati prea mult pt ca se ard f repede.Se prajesc la foc mic.

* Se pot servi cu orice fel de siropuri,inghetata,dulceata,finetti,frisca...in functie de pofta fiecaruia.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

10.06.2010, 23:55

fac inundatie super 5 furcu

Ubulika 1

26.06.2010, 10:05

am tot zis ca fac

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:38

fetelor,va multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Russian Cheese Pancakes