Jeleu de banane si capsuni

de alldaycooking in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 3449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 250 ml iaut pentru baut cu banane
  • 2 linguri de smantana
  • 15 gr de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de banane si capsuni:

Bananele se paseaza si se amesteca cu sucul de lamaie. Se mixeaza apoi cu iaurtul de baut si smantana pentru a se obtine un piure fin. Gelatina se incalzeste in 100 ml apa, fara a nu se fierbe si se toarna peste piure-ul de banane. Se aseaza intr-o tava si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi am decupat patrate din jeleul de banane, l-am asezat pe farfurie si am adaugat felii de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:46

Cris2711 1

09.05.2011, 13:15

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:25

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08