Pandispan cu capsuni

de MonaMimi in Prajituri, 10 Iun 2012 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri de faina
  • 300 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Bati albusurile spuma tare  cu cele 5 linguri de zahar si zaharul vanilat,adaugi galbenusurile amesteci bine apoi pui faina cernuta si omogenizezi usor.Pui compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi lasi 2-3 minute in cuptorul preancalzit pana se intareste puti deasupra  pui capsunile si dai la cuptor 20 minute. Lasi sa se raceasca in tava dupa care pui pandispanul pe o tava pudrezi cu zahar pudra vanilat si servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

10.06.2012, 21:35

Bun, bun!! N-am facut inca pandispan cu capsuni.. poate in weekend!

MonaMimi 1

10.06.2012, 22:04

multumesc

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:36

ce bine arata,am sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu rahat, banane si stafide