Pandispan cu cirese

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 2 Iul 2013 | 13217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esente de vanilie
  • 300 g cirese (fara samburi)
  • 1 lingura cu ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet.

Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam intr-o tava unsa cu ulei.

Punem si ciresele si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute, pana trece "testul scobitorii".

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Lasati pandispanul sa se raceasca treptat, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (24)

Cris2711 1

03.07.2013, 16:31

Like

Dya Daniela Andrei 1

03.07.2013, 17:10

Multumesc!

Laleoz 1

19.07.2015, 11:59

fara ulei in compozitie?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu orice fel de fructe