Pandispan cu crema de frisca.

de gaby_duceag in Prajituri, 21 Apr 2011 | 7471 vizualizari

 

La multi ani, Mircea! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de tot ce-ti doresti. O imbratisare calda >:D<

La multi ani, Lia! Sa te bucuri de toti cei dragi tie. Aniversare frumoasa cu bucate alese. Un pup mare, mare! :-*
o melodie pentru amandoi http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM

 

INGREDIENTE

Pandispan

  • 4 oua
  • un pahar faina
  • un pahar zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare

Crema

  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • o esenta vanilie
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu crema de frisca.:



Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.

Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.



Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.



Mixam frisca.

Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.

La final adaugam esenta.



Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:43

cat de bine arata!

Alina26 1

18.04.2013, 18:20

WOWWW.....minunata!!!!!!!

iri_iri 1

18.04.2013, 18:43

arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!