Pandispan cu crema de frisca.

de gaby_duceag in Prajituri, 21 Apr 2011 | 7739 vizualizari

 

La multi ani, Mircea! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de tot ce-ti doresti. O imbratisare calda >:D<

La multi ani, Lia! Sa te bucuri de toti cei dragi tie. Aniversare frumoasa cu bucate alese. Un pup mare, mare! :-*
o melodie pentru amandoi http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM

 

INGREDIENTE

Pandispan

  • 4 oua
  • un pahar faina
  • un pahar zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare

Crema

  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • o esenta vanilie
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu crema de frisca.:



Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.

Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.



Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.



Mixam frisca.

Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.

La final adaugam esenta.



Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:43

cat de bine arata!

Alina26 1

18.04.2013, 18:20

WOWWW.....minunata!!!!!!!

iri_iri 1

18.04.2013, 18:43

arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu cocos