Pandispan cu mac, piersici si struguri negri

de Valclaudia in Prajituri, 6 Aug 2014 | 2016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 7 linguri faina alba proaspat cernuta
  • 5 linguri apa minerala
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 50 gr.seminte de mac
  • 2 piersici mari si coapte
  • 1 ciorchine strugure negru
  • cca 2 linguri de gris
  • zahar pudra si pudra de scortisoara pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mac, piersici si struguri negri:

Separam albusurile de galbenusuri.


Albusurile le batem spuma cu praful de sare.


Galbenusurile le mixam cu zaharul pana-si dubleaza volumul.


Adaugam semintele de mac si praful de copt stins intr-o lingura suc de lamaie.


In amestecul obtinut adaugam pe rand cele 5 linguri apa minerala, apoi incorporam faina si spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus, avand grija ca spuma sa nu se lase.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Ungem o tava cu ulei,o tapetam cu faina, adaugam amestecul obtinut, presaram gris pe toata suprafata blatului,apoi aszam din loc in loc felii de piersica si boabe de strugure.


Dam tava la copt, cca 30-35 minute, pana trece testul cu scobitoarea.


Scoatem prajitura din cuptor, o lasam la racorit, apoi o pudram cu zahar pudra si scortisoara.


Dupa ce s-a racit complet, portionam si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mac, piersici si struguri negri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Pushaa 1

07.08.2014, 11:02

Xandrinne 1

07.08.2014, 12:36

Delicios!

Panacris 1

12.08.2014, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura insiropata cu prune