Pandispan "Pitzi"

de Sasha1 in Prajituri, 12 Iun 2014 | 2854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 sticluta mica colorant alimentar roz
  • dulceata de gutui (dulceata dupa preferinta)
  • miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan "Pitzi":

Separam albusurile de galbenusuri, mixam foarte bine albusurile, adaugam in ploaie zaharul, galbenusurile pe rand, faina incorporata cu praful de copt, esenta si colorantul. Dupa ce le-am incorporat bine, asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam fructele din dulceata, dam tava la cuptor pentru 15 minute la 170 grade.  Dupa ce s-a racit o glazuram cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan "Pitzi"" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere si nuci (reteta de la bunica)