Pangasius la cuptor cu orez

de cocolina in Pangasius, 9 Mai 2012 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • ulei masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 catei usturoi
  • GARNITURA:
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 2 catei usturoi
  • delicat
  • legume
  • ulei masline
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius la cuptor cu orez:

Filetele de pangasius se spala bine, se sareaza putin pe o parte si pe cealalta .Usturoiul se curata se piseaza marunt se adauga patrunjel verde tocat marunt si putin ulei de masline. Se amesteca cu o lingura pana se formeaza un sos de culoare verde. Se ung bine bucatile de pangasius pe amandoua parti si se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se stoarce putina lamaie peste ele si se baga la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 20-25 minute.


Se curata o ceapa se taie marunt si se pune sa se caleasca cu putin ulei. Intre timp spalam ardeiul pe care il taiem marunt si il adaugam peste ceapa calita. Usturoiul il curatam il taiem si pe le si il amestecam cu ceapa si ardeiul. Adaugam orezul bine spalat si vreo 2 cani de apa, putin delicat dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce apa a scazut iar orezul este aproape fiert se adauga patrunjelul taiat marunt si se mai lasa cate minute sa fiarba.


POFTA BUNA LA TOTI!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.05.2012, 22:52

un peste bun,asa am auzit!

Aurelia 07_07 1

09.05.2012, 23:31

Ce bun trebuie sa fie

mamaieelena 1

11.05.2012, 09:56

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor