Pangasius pane

de nadina73 in Peste, 18 Iul 2010 | 2210 vizualizari

 

super super bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg filete de pangasius
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 oua
  • faina alba
  • mujdei de usturoi(usturoi,sare,ulei ,samnatana)
  • mamaliguta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:

Se descongeleaza filetele de pangasius,apoi se sareaza se pipereaza si se taie pt a nu fi prea mari (ma refer pentru piticii mei ).


Se baut 3 oua bine cu un praf de sare intr-un castronel,iar in altul se pune faina alba .


Se pune ulei intr-o tigaie la incins bine apoi se pun filetele de pangasius date prin ou,faina si iar ou apoi se prajesc.


Sant grozav de bune cu mamaliguta cu mujdei de usturoi.....................ce mai e super bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

19.07.2010, 03:03

medi stiu portia ta e la rece te astepata sa vi cu georgedar adu si peste

nadina73 1

19.07.2010, 03:03

mena hai la masa uite vine si ina haideti

darzos 1

23.09.2010, 16:26

Poftă bună la PANGASIUS. Vine din Vietnam unde este crescut in crescătorii pe fluviul Mekong - cel mai poluat fluviu din lume. Are in carnea sa, pe lângă hormoni de creştere, o garnitură bogată în metale grele, ceea ce îl face deosebit de "hrănitor".

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pangasius