Panna Cotta

de aziz in Dulciuri, 24 Feb 2011 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru smantina pt frisca
  • 100 gr zahar
  • zahar vanilat
  • 2 plicuri cu gelatina
  • 6 linguri cu apa rece
  • pt cosulete:
  • foi de placinta
  • sirop:
  • capsuni
  • zahar
  • fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

se incalzeste smantina cu zaharul si zaharul vanilat si se mesteca pina la topirea zaharului.gelatina se hidrateaza cu cele 6 linguri de apa rece si se adauga in smantina calda pina la topire dar nu se tine pe foc sa nu fiarba.se spreiaza paharele sau formele cu ulei ceva cu gust neutru si se toarna compozitia se da la rece citeva ore sau de pe o zi pe alta.cosuletele se decupeaza si se pun in forme de cup cake sau savarina se pun in mijloc fasole uscate si se dau la cuptor 6-8 minute pina se rumenesc se scot si se lasa la racit nu se umplu decit in mom servirii.siropul:capsunile se pun cu zahar citeva ore sau de pe o zi pe alta (e nevoie de o cutie)pina se formeaza siropul apoi se pune pe aragaz pt a se topi zaharul se da citeva clocote si se adauga si fructele de padure lasam sa fiarba 10 minute se adauga in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

aziz 1

03.03.2011, 12:30

mihaelaradu

adry88 1

12.06.2011, 13:52

foarte frumos

aziz 1

12.06.2011, 15:38

eduard umbli la arhive multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare