Panna cotta

de luminita20_2006 in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 2476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450ml smantana
  • -200 ml lapte
  • -60 gr zahar
  • -20 gr gelatina
  • -zahar vanilat
  • -sare
  • - ulei
  • -sirop de fucte sau crema de ciocolata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pun intr-un vas smantana si lapte  se dau la foc mic. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa sa fiarba 1 min

Se ia de pe foc si se adauga gelatina amestecand bine. Se lasa sa se raceasca 15 min . Formele se ung cu un pic de ulei apoi turnam compozitia. Se da la frigider~2ore. Pentru a fi servite se rastoarna pe farfurie si se toarna siropul, crema de ciocoilata deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Panna cotta-0
Panna cotta-1
Panna cotta-2

COMENTARII (16)

Ina

Ina 1

31.07.2010, 23:22

s-a papat tot ?

luminita20_2006

luminita20_2006 1

01.08.2010, 13:22

DADA TOT

DIANA B

DIANA B 1

25.10.2011, 11:19

Ptr ca s-a gatat , pun si eu azi de-o panna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!