Panna cotta cu sirop de fructe de padure

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 27 Mai 2010 | 4939 vizualizari

 

nu mai mancase niciodata, am vazut la nadina si am zis sa incerc si eu, si chiar imi place, credeam ca e un fel de budinca, dar e mult mai gustoasa decat budinca, deci daca nu ati facut pana acum nu ezitati, este un desert f rapid si usor de preparat ;)

 

INGREDIENTE

  • o cutie panna cotta
  • o cutie smantana 200 ml
  • 200 ml lapte dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu sirop de fructe de padure:

Cutia contine un plic praf pt panna cotta si un plic cu sirop de fructe.

Laptele se amesteca cu smantana si se pun pe foc pana incepe sa fiarba.

Dam la o parte si punem praful pt panna cotta in ploaie, dupa care mai punem 2 min pe foc amestecand usor.

Compozitia rezultata o turnam in forme pt desert si le dam la rece cca 4 ore.

Se serveste cu sirop de fructe de padure .

TIPS-URI

1

inainte de a rasturna formele le tinem 30 de sec in apa fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu sirop de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

28.05.2010, 11:11

si eu si eu ...sper k a mai ramas makr sa gust

mena29 1

29.05.2010, 13:43

arata super

Cris2711 1

20.07.2011, 16:25

mama ce imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu brânză dulce