Papricas din aripi de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 9158 vizualizari

 

este o reteta ungureasca,doarte buna si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de curcan(partea de sus)
  • 2 cepe
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 200 ml smatana
  • 1/2 ardei rosu-optional
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • pasta fainoase-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din aripi de curcan:

Se curata ceapa , se toaca marunt, se caleste in ulei apoi se pune boiaua de ardei si carnea (aripile)


se lasa sa se prajeasca 3-4 minute apoi se pune 1 cana de apa,sare,piper si ardeiul taiat bucatele


se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc potrivit


intre timp se mai amesteca si se mai completeaza cu apa daca a scazut.


Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana si se pune peste carne si apoi patrunjel verde tocat se lasa sa dea 2 clocote apoi se stinge focul.


Se serveste cu paste fainoase ,mamaliguta,paine sau piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

mihaela63 si tu vrei sa fi infiata?vai ce de fete o sa am

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

silvioara

nadina73 1

06.07.2010, 23:27

mena ti-e foama tare iubita asa?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana