Papricas din aripi de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 8763 vizualizari

 

este o reteta ungureasca,doarte buna si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de curcan(partea de sus)
  • 2 cepe
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 200 ml smatana
  • 1/2 ardei rosu-optional
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • pasta fainoase-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din aripi de curcan:

Se curata ceapa , se toaca marunt, se caleste in ulei apoi se pune boiaua de ardei si carnea (aripile)


se lasa sa se prajeasca 3-4 minute apoi se pune 1 cana de apa,sare,piper si ardeiul taiat bucatele


se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc potrivit


intre timp se mai amesteca si se mai completeaza cu apa daca a scazut.


Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana si se pune peste carne si apoi patrunjel verde tocat se lasa sa dea 2 clocote apoi se stinge focul.


Se serveste cu paste fainoase ,mamaliguta,paine sau piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

mihaela63 si tu vrei sa fi infiata?vai ce de fete o sa am

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

silvioara

nadina73 1

06.07.2010, 23:27

mena ti-e foama tare iubita asa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman