Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
un DELICIU...
Batem galbenusurile cu zaharul spuma apoi adaugam laptele fierbinte cu vanilia si punem pe foc mic amestecand in continu cu o lingura de lemn pana se formeaza pe lingura o perdea.
Dam deoparte si batem cu mixerul pana se raceste(10-15 minute circa) apoi dam la frigider.
Intre timp batem smantana si o adaiugam peste crema din frigider,amestecam si punem in forme.
Se pot face portii individuale sau se poate pune intr-o tava de chec.
Punem in congelator minim 3 ore.
Inainte de a servii parfe-ul pregatim sosul de capsuni:
punem capsunile spalate si uscate cu zaharul si zeama de lamaie in blender si facem un piure pe care il trecem prin sita pt a indeparta semintele.
Servim parfe-ul cu sosul de capsuni deasupra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult