Parizer de casa, special pentru copii

de violeta30 in Mezel de casa, 11 Oct 2014 | 13556 vizualizari

 

Am vazut o reteta la Jamila pe care am adaptat-o dupa cum mi-a placut. In reteta ei era inclus si pesmet, eu am pus paine inmuiata in lapte si am scos si grisul.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne porc sau de pui,
  • 4 felii paine,
  • o canuta de lapte,
  • apa minerala,
  • sare,
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu,
  • condimente de care iti plac,
  • 2 oua,
  • verdeata (patrunjel)
  • o cescuta de ulei,
  • ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
  • folie alimentara
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa, special pentru copii:

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale. Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.


Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit. Foarte gustos ! Mai poti pune ceapa calita in unt, eu am facut-o dietetica pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.


Fetita mea nu a mai rezistat si a devorat o felie :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa, special pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

11.10.2014, 20:40

Gustos si mai sanatos decat ceea ce este in comert!

Bya Ralu 1

15.10.2014, 18:42

bun

babi5 1

28.11.2014, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa