Parizer de casa, special pentru copii

de violeta30 in Mezel de casa, 11 Oct 2014 | 23412 vizualizari

 

Am vazut o reteta la Jamila pe care am adaptat-o dupa cum mi-a placut. In reteta ei era inclus si pesmet, eu am pus paine inmuiata in lapte si am scos si grisul.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne porc sau de pui,
  • 4 felii paine,
  • o canuta de lapte,
  • apa minerala,
  • sare,
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu,
  • condimente de care iti plac,
  • 2 oua,
  • verdeata (patrunjel)
  • o cescuta de ulei,
  • ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
  • folie alimentara
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa, special pentru copii:

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale.  Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.

Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit. Foarte gustos ! Mai poti pune ceapa calita in unt, eu am facut-o dietetica pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.

Fetita mea nu a mai rezistat si a devorat o felie :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa, special pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

11.10.2014, 20:40

Gustos si mai sanatos decat ceea ce este in comert!

Bya Ralu 1

15.10.2014, 18:42

bun

babi5 1

28.11.2014, 16:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat