Pasca cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 7 Feb 2013 | 4834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • jum de lingurita
  • sare
  • 10 g drojdie
  • umplutura
  • 600 g branza de vaci
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Pregatim aluatul-cernem faina, facem in mijloc o gaura, adaugam zaharul,margarina,sarea,oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.


Umplutura-Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca.Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile,esenta,zaharul vanilat,faina,cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.


Intindem intr-o tava(cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cupor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa, dam la rece 1 ora, o scoatem din tava si putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

07.02.2013, 20:20

Buna!

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

gaby_gabytza 1

04.05.2013, 23:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu ciocolata