Pasca cu fructe

de Georgiana78 in Torturi, 16 Apr 2012 | 8219 vizualizari

 

Eu i-as spune chiar tort diplomat....dar asa scrie in reteta....pasca cu fructe.....! Niciodata nu am facut decat pasca traditionala si anul acesta am vrut sa incerc si altceva.....si mi-a placut !

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 ml smantana pt frisca
  • 500 gr zahar
  • 35 gr gelatina
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu fructe:

- inmoi gelatina in putin lapte


- bati smantana cu o lingura de zahar pana se face frisca


- amesteci 450 gr zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca


- adaugi frisca, gelatina si esenta de vanilie


- intr-o forma asezi o folie de plastic iar pe fund pui un strat de rondele de fructe


- pe lateral pui piscoturi asezate vertical, torni jumatate din compozitie, mai pui un rand de fructe taiate rondele si torni restul de compozitie


- lasi la frigider pana se intareste apoi rastorni pasca pe un platou si o ornezi cu frisca sau o lasi ca atare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Georgiana78 1

19.04.2012, 18:37

Multumesc!

MIUTA 1

30.05.2012, 14:44

Excelent arata

Georgiana78 1

30.05.2012, 15:19

Multumesc Miuta! Si este la fel de gustos pe cat de aspectuos....!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu branza si smantana