Pasca cu fructe

de Georgiana78 in Torturi, 16 Apr 2012 | 7497 vizualizari

 

Eu i-as spune chiar tort diplomat....dar asa scrie in reteta....pasca cu fructe.....! Niciodata nu am facut decat pasca traditionala si anul acesta am vrut sa incerc si altceva.....si mi-a placut !

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 ml smantana pt frisca
  • 500 gr zahar
  • 35 gr gelatina
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu fructe:

- inmoi gelatina in putin lapte


- bati smantana cu o lingura de zahar pana se face frisca


- amesteci 450 gr zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca


- adaugi frisca, gelatina si esenta de vanilie


- intr-o forma asezi o folie de plastic iar pe fund pui un strat de rondele de fructe


- pe lateral pui piscoturi asezate vertical, torni jumatate din compozitie, mai pui un rand de fructe taiate rondele si torni restul de compozitie


- lasi la frigider pana se intareste apoi rastorni pasca pe un platou si o ornezi cu frisca sau o lasi ca atare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Georgiana78 1

19.04.2012, 18:37

Multumesc!

MIUTA 1

30.05.2012, 14:44

Excelent arata

Georgiana78 1

30.05.2012, 15:19

Multumesc Miuta! Si este la fel de gustos pe cat de aspectuos....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel aromata la cuptor