Pasca cu orez si branza

de danielaR in Prajituri, 12 Noi 2013 | 2519 vizualizari

 

chiar daca nu e paste am gasit o reteta interesanta de pasca cu orez.e superrrrrr si vo recomand cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 1 galbenus,
  • 3 linguri zahar,
  • sare,
  • 175 gr unt,
  • 5 linguri smanatana,
  • 1 praf de copt,
  • faina cat cuprinde
  • crema de branza:
  • 300 gr branza dulce,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 4 linguri zahar,
  • zeama de lamaie,
  • 2 galbenusuri
  • crema de orez:
  • 250 gr orez,
  • 4 linguri zahar,
  • 3 albusuri,
  • 1 lingura scortisoara,sare
  • decor:ciocolata topita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu orez si branza:

blatul: Untul il frecam cu zaharsi putina sare.adaugam gaLbenusul si smantana.


Punem si faina si praful de copt.Framantam un aluat nelipicios pe care il dam la rece 20 min


Crema de branza:amestecam branza cu cascavalul.Punem zeama de lamaie,zaharul si galbenusurile


Orezul il fierbem si il dam la rece. batem albusurile spuma si punem peste orez si deasupra scortisoara


Intr-o tava rotunda punem aluatul. Il intindem bine pe peretii tavii. Punem crema de branza si deasupra orezul


Dam la cuptor pana trece testul scobitorii


Decoram cu ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu orez si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Teo 1

12.11.2013, 21:00

Este tare buna si consistenta!

nadea68 1

12.11.2013, 21:25

AnyCostescu 1

04.04.2015, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat (Reteta Video)