Pasta de ardei iute cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 20 Sep 2011 | 12613 vizualizari

 

Iuteeeeeeeee...de-ti ia gura foc.....dar perfecta !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei iute cu busuioc:

Mod de preparare pasta de ardei iute cu busuioc:

Aici vine chinul...insa nu abandonati caci merita!

Se iau ardeii iuti pe rand se taie pe jumatate se spala sub jet de apa( cu mare grija) ustura tare si aerul pe care il respirati...

Apoi se dau ardeii prin masina de tocat( nici aici nu ati scapat de chin) mare atentie sa nu va sara stropi in ochi ca e de rau!

Trebuie sa va spun ca am stranutat, am plans, m-au usturat mainile, ochii( chiar si fara sa ma ating), insa rezultatul e unul grozav...

Se amesteca apoi pasta cu o lingura rasa de sare si una de busuioc. Se pun cu grija in borcane( ies doua mari) si se acopera cu un deget de ulei de masline( o lingura). Eu am spalat bine si apoi am oparit borcanele inainte de a le folosi.

Se pastreaza la rece si se serveste alaturi de mancarea dorita.

TIPS-URI

1

Mare atentie sa nu duceti mana la ochi, nas, gura in timpul prepararii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei iute cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bucataras 1

24.09.2011, 08:18

eu si miti ne inscriem clar la asa ceva

Kori 1

26.09.2011, 10:14

bravo, meriti un premiu

RuxyRux 1

26.09.2011, 16:06

Ia uite ce de vizite la piscaciosii mei multumesc premiu? Mmmmm...il astept...dar cine sa mi-l dea?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi