Pasta de ardei iute cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 20 Sep 2011 | 10450 vizualizari

 

Iuteeeeeeeee...de-ti ia gura foc.....dar perfecta !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei iute cu busuioc:

Mod de preparare pasta de ardei iute cu busuioc:


Aici vine chinul...insa nu abandonati caci merita!


Se iau ardeii iuti pe rand se taie pe jumatate se spala sub jet de apa( cu mare grija) ustura tare si aerul pe care il respirati...


Apoi se dau ardeii prin masina de tocat( nici aici nu ati scapat de chin) mare atentie sa nu va sara stropi in ochi ca e de rau!


Trebuie sa va spun ca am stranutat, am plans, m-au usturat mainile, ochii( chiar si fara sa ma ating), insa rezultatul e unul grozav...


Se amesteca apoi pasta cu o lingura rasa de sare si una de busuioc. Se pun cu grija in borcane( ies doua mari) si se acopera cu un deget de ulei de masline( o lingura). Eu am spalat bine si apoi am oparit borcanele inainte de a le folosi.


Se pastreaza la rece si se serveste alaturi de mancarea dorita.

 

TIPS-URI

1

Mare atentie sa nu duceti mana la ochi, nas, gura in timpul prepararii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei iute cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bucataras 1

24.09.2011, 08:18

eu si miti ne inscriem clar la asa ceva

Kori 1

26.09.2011, 10:14

bravo, meriti un premiu

RuxyRux 1

26.09.2011, 16:06

Ia uite ce de vizite la piscaciosii mei multumesc premiu? Mmmmm...il astept...dar cine sa mi-l dea?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi