Pasta de telina cu ulei

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Noi 2013 | 2183 vizualizari

 

asta-i cu dedicatie pentru Gabi! >:d

 

INGREDIENTE

  • frunzele de la 1 telina
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telina cu ulei:

Spalam frunzele de telina in mai multe ape.


Le trecem prin robot , impreuna cu tijele aferente + sarea+uleiul.


Pasta rezultata o pastram in borcan la rece pana in momentul folosirii la gatitul diferitelor mancaruri sau pur si simplu servim cu lipie calda si crocanta.


Absolut delicioasa!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telina cu ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Anett 1

17.11.2013, 09:31

Lia_ 1

17.11.2013, 10:31

hai ca asta e la favorite. nu pot sa cred cat de simplu, eu aruncam surplusul pt ca nu-mi trecea prin cap. azi iar am lipii calde si parca si o telina cu frunze, o fac negresit. poate nu-mi place

Valclaudia 1

17.11.2013, 12:57

Daca nu-ti place mi-o faci mie pachet ca noua nu ne-ajung frunzele unei teline

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci (de post)