Pasta paprika

de dobrezaira in Conserve, 7 Sep 2012 | 8180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iute
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • borcane mici,mici,mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta paprika:

Spalam ardeii, daca sunt rosii iuti le scoatem cotoarele si semintele, eu am avut bulgaresti, nu foarte iuti si le-am taiat doar cozile. Ii taiem in doua, trei si ii bagam la robot sau blender pentru o consistenta mai fina, imreuna cu rosiile nedecojite. Intr-o craticioara punem compozitia rezultata, adaugam zaharul si sarea si fierbem 5-10 minute (sa nu bagati nasul in aburi, sunt criminali). Punem pasta in borcanele mici si sterilizam 20 minute.


Gata... iese super pentru cine adora mancarea picanta.Noi o folosom la gulas sau la orice direct in farfurie.

 

TIPS-URI

1

Folositi neaparat manusi cand taiati ardeii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta paprika" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

17.09.2012, 17:38

cocineraviajera 1

19.09.2012, 22:31

Buna, dar sa nu fie iute

babi5 1

02.09.2013, 13:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari cu rosii