Pastai cu smantana

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2010 | 11152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai (fasole galbena)
  • 350 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu smantana:

pe cat de simplu pe atat de bun:


Se toaca ceapa marunt.Se caleste in 2 linguri de ulei + 2 linguri apa.


Se lasa cam 5 minute. Se adauga pastaile, care in prealabil au fost fierte aproape total, doi catei de usturoi taiati felioare si o cescuta de apa (eu am pus apa de la pastai).


Se lasa totul la fiert aproximativ 15 minute.


Se adauga smantana amestecata cu faina , amestecandu-se mereu.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si ceilalti doi catei usturoi pisati bine


Se mai lasa totul pe foc 5 minute, amestecand sa nu se afume (eu am fiert in vasul de tuci, acolo nu se afuma nimic: d ).


Noi am servit cu carnaciori si turtite cu chimen.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

16.10.2010, 17:23

Mi-a spus mie cineva ca Gaby a gatit ceva foarte bun asa ca am venit cu furcile,poate-mi dai si mie ca eu n-am facut nimicm-am facut musafir

Bunica 1

16.10.2010, 23:48

Ce bunatati a pregatit gabiiiii !

kamy 1

17.10.2010, 19:43

n-am facut cu smantana...si chiar am...din gradina fasole...tucara(asa-i zice pe la noi) 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi noi la cuptor