Paste cu file de merluciu

de Bya Ralu in Paste, 21 Oct 2015 | 3033 vizualizari

 

vazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste trofie liguri Barilla
  • 3 felii de merluciu(file)
  • 1/2 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • unt
  • coaja de lamaie
  • putina zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu file de merluciu:

Intr-o craticoara se pune apa cu sare la fiert,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pastele,pentru circa 10 minute(cat scrie pe cutie).

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt in ulei de masline cu putin unt si usturoiul putin strivit.

Se taie bucatiile de peste,se adauga in tigaie,se pun condimentele si vinul si se lasa pana scade.

Se pune unt peste peste,zeama de lamaie,impreuna cu 2 felii de lamaie si patrunjelul tocat marunt,adaugam si pastele cand sunt gata,scurse de apa.

Se da pe razatoarea mica putina coaja de lamaie si se presara deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu file de merluciu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste "alla puttanesca"