Paste cu file de merluciu

de Bya Ralu in Paste, 21 Oct 2015 | 649 vizualizari

 

vazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste trofie liguri Barilla
  • 3 felii de merluciu(file)
  • 1/2 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • unt
  • coaja de lamaie
  • putina zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu file de merluciu:

Intr-o craticoara se pune apa cu sare la fiert,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pastele,pentru circa 10 minute(cat scrie pe cutie).


Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt in ulei de masline cu putin unt si usturoiul putin strivit.


Se taie bucatiile de peste,se adauga in tigaie,se pun condimentele si vinul si se lasa pana scade.


Se pune unt peste peste,zeama de lamaie,impreuna cu 2 felii de lamaie si patrunjelul tocat marunt,adaugam si pastele cand sunt gata,scurse de apa.


Se da pe razatoarea mica putina coaja de lamaie si se presara deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu file de merluciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

22.10.2015, 15:46

Catalina L 1

22.10.2015, 20:45

Bya Ralu 1

23.10.2015, 05:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu chiftele si sos de rosii