Paste cu smantana si ciuperci

de deyutzky in Spaghete, 9 Iun 2016 | 4298 vizualizari

 

Foarte, foarteee buune aceste paste! Sper sa va placa si voua. 

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • cca. 400 g ciuperci proaspete
  • cca. 400 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/2 ceasca de apa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si ciuperci:

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.


Curatam si spalam usturoiul. Doi catei de usturoi ii tocam marunt, iar pe ceilalti ii zdrobim sau ii dam pe razatoarea mica.


Spalam si curatam ciupercile, apoi le taiem cuburi sau felii.


Intr-o tigaie topim untul, apoi punem usturoiul tocat(pe cel zdrobit il punem la final) si il lasam putin la calit.


Adaugam ciupercile si le lasam cateva minute la calit cu usturoiul.


Intr-un bol amestecam faina cu apa si smantana, apoi turnam treptat aceasta compozitie in tigaie(dupa ce ciupercile au scazut).


Amestecam totul pana cand compozitia se ingroasa putin si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.


Adaugam acum usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:26

bune!

AdinaG 1

12.06.2016, 20:07

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu avocado si busuioc