Paste cu sos alb si ciuperci

de Angelina_Elena in Paste, 16 Apr 2013 | 6293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • 1 lingura faina
  • 50 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb si ciuperci:

Ciupercile se pun la scurs intr-o strecuratoare, apoi se toaca marunt.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile, usturoiul taiat marunt, sare si piper.


Facem apoi un rantas alb, dintr-o lingura de faina amestecata cu laptele si il adaugam apoi peste ciuperci.


Lasam sa fiarba amestecand din cand în cand.


Adaugam apoi smantana, putin patrunjel si lasam sa de-a intr-un clocot, la foc mic, pentru a nu se taia smantana.


Daca sosul este prea gros, putem sa il mai subtiem cu putina smantana.


Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare.


Cand apa incepe sa fiarba, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 10 minute.


Sosul altfel obtinut se pune peste paste, se presara putin patrunjel deasupra si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

22.04.2013, 08:21

ionela2682 1

22.04.2013, 13:03

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:41

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si ciuperci