Paste cu sunca la cuptor

de diana_k in Fusilli, 17 Ian 2012 | 6908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 100 g telemea
  • 4 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 g cascaval
  • 300 g sunca presata, bacon, carnati afumati...etc
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca la cuptor:

Fierbem pastele doar pe jumatate in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de unt. Le scugem si le trecem prin jet de apa rece. Le asezam intr-un vas de yena uns cu unt si presarat cu pesmet. Punem telemeaua rasa si sunca taiata cubulete, amestecam usor. Deasupra radem cascavalul. Ouale le batem cu furculita, adaugam smantana, condimentam cu sare si piper si turnam peste paste. Presaram bucatele de sunca si dam la cuptor pentru 30 minute pana se rumeneste frumos


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Anamaria7 1

17.01.2012, 12:57

mmmmmmmmmmm, bomba

diana_k 1

17.01.2012, 14:41

multumesc pentru aprecieri

gaby_duceag 1

17.01.2012, 14:44

ceva mai usurel. bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata