Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 2227 vizualizari

 

Ideea pentru aceste paste mi-a venit din cartea ce se vede in imagine .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste tricolore
  • 200 gr sunca afumata
  • 200 gr sunca Praga
  • 300 gr cascaval , afumat , Edam , Emmental
  • 50 gr unt
  • 50 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar lapte
  • 1 vf cutit praf nucsoara
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si sos de cascaval:


  1. Fierbeti pastele in multa apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.

  2. Scurgeti pastele .Curatati si spalati legumele .

  3. In unt+ulei prajiti sunca fasiute.Adugati ardeiul taiat la fel + ceapa verde.

  4. Turnati laptele +casul taiat felii.Sarati.

  5. Amestecati pana casul este topit si amestecul omogenizat.

  6. Asezonati sosul cu nucsoara si ceapa verde .

  7. Serviti pastele cu sos de cascaval calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 16:29

Sună tare bine!

diaconta 1

11.01.2014, 21:14

cu siguranta foarte bune

merisor 1

12.01.2014, 20:34

Minunata reteta asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Penne delicioase la cuptor