Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 2131 vizualizari

 

Ideea pentru aceste paste mi-a venit din cartea ce se vede in imagine .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste tricolore
  • 200 gr sunca afumata
  • 200 gr sunca Praga
  • 300 gr cascaval , afumat , Edam , Emmental
  • 50 gr unt
  • 50 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar lapte
  • 1 vf cutit praf nucsoara
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si sos de cascaval:


  1. Fierbeti pastele in multa apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.

  2. Scurgeti pastele .Curatati si spalati legumele .

  3. In unt+ulei prajiti sunca fasiute.Adugati ardeiul taiat la fel + ceapa verde.

  4. Turnati laptele +casul taiat felii.Sarati.

  5. Amestecati pana casul este topit si amestecul omogenizat.

  6. Asezonati sosul cu nucsoara si ceapa verde .

  7. Serviti pastele cu sos de cascaval calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 16:29

Sună tare bine!

diaconta 1

11.01.2014, 21:14

cu siguranta foarte bune

merisor 1

12.01.2014, 20:34

Minunata reteta asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08