Paste cu sunca,legume si smantana

de reisnaor_2006 in Paste, 6 Ian 2016 | 1907 vizualizari

 

Delicioase si foarte bune pentru masa de seara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 100 gr de sunca
  • 200 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa porivita
  • 100 gr de branza de vaca
  • 100 gr de cascaval
  • 150 gr de smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca,legume si smantana:

Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.


Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

2

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

3

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare si le stropim cu ulei ca sa nu se lipeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca,legume si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

09.01.2016, 14:20

Bune!

reisnaor_2006 1

09.01.2016, 22:16

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:41

La paste-mi sta capul azi )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor