Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 1130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pastrav:
  • 3 pastravi proaspeti, curatati
  • 1 lamaie, taiata in 4
  • cateva crengute cimbru
  • 3 fasii pancetta
  • 40 grame migdale, tocate
  • ulei de masline
  • Pentru cartofii noi:
  • 500 grame cartofi noi, curatati de coaja
  • 200 grame mazare congelata
  • o mana menta proaspata, tocata
  • 1 litru supa de pui
  • Pentru sosul de mustar:
  • 4 linguri iaurt bio, degresat
  • 2 lingurite hrean
  • 1 lingurita mustar englezesc
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati:

Se presara bucatile de pastrav cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei de masline. Se aseaza intr-o tava, impreuna cu lamaia si se introduce in cuptorul preincalzit la 240 de grade Celsius, pe raftul superior.


Se pun cartofii la fiert in supa.


Se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-un bol.


Se stropesc crengutele de cimbru cu putin ulei si se presara peste peste, impreuna cu migdalele. Se aseaza cate o fasie de pancetta pe fiecare pastrav si se mai lasa la cuptor cateva minute, pana cand pancetta devine crocanta.


Se adauga mazarea si menta in oala in care fierb cartofii si se sareaza si pipereaza, daca este nevoie. Se lasa 1 minut.


Se servesc cartofii cu putin din supa in care au fiert impreuna cu mazarea si menta, cu pastravul crocant si sosul de mustar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

miki_a 1

14.09.2015, 11:48

Ce reteta interesanta!

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:02

Gicuta69 1

14.09.2015, 14:16

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt a la Jamie Oliver