Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 15 Apr 2016 | 604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 250 grame cartofi noi de diferite culori
  • 6 masline Kalamata cu samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta
  • 2 lamai
  • 150 grame spanac proaspat
  • 2 bucati pastrav proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline:

Se taie ceapa si usturoiul julienne si se gateste 15 minute, la foc mic, intr-o lingura de ulei, amestecand frecvent, avand grija sa nu se arda. 

Se taie carotfii in jumatati si se fierb in apa sarata 15 minute. 

Se indeparteaza samburii maslinelor, se toaca impreuna cu ceapa verde, chili si frunzele de menta si se amesteca cu sucul de la 1 lamaie si 1 lingura de ulei. 

Se curata pestele si se fileteaza. 

Se preseaza cartofii usor si se amesteca cu spanacul si ceapa caramelizata, se transfera intr-o tigaie si se aseaza bucatile de peste deasupra. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa 7 minute sau pana pestele e gatit complet. 

Se serveste pestele cu salsa, legume si bucati de lamaie.

 

 

COMENTARII (10)

mamaieelena

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:50

marcela1979

marcela1979 1

16.04.2016, 08:46

denisizina24

denisizina24 1

20.07.2016, 10:04

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!