Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 15 Apr 2016 | 818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 250 grame cartofi noi de diferite culori
  • 6 masline Kalamata cu samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta
  • 2 lamai
  • 150 grame spanac proaspat
  • 2 bucati pastrav proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline:

Se taie ceapa si usturoiul julienne si se gateste 15 minute, la foc mic, intr-o lingura de ulei, amestecand frecvent, avand grija sa nu se arda.


Se taie carotfii in jumatati si se fierb in apa sarata 15 minute.


Se indeparteaza samburii maslinelor, se toaca impreuna cu ceapa verde, chili si frunzele de menta si se amesteca cu sucul de la 1 lamaie si 1 lingura de ulei.


Se curata pestele si se fileteaza.


Se preseaza cartofii usor si se amesteca cu spanacul si ceapa caramelizata, se transfera intr-o tigaie si se aseaza bucatile de peste deasupra. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa 7 minute sau pana pestele e gatit complet.


Se serveste pestele cu salsa, legume si bucati de lamaie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:50

marcela1979 1

16.04.2016, 08:46

denisizina24 1

20.07.2016, 10:04

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plachie de pastrav