Pastrav cu legume la cuptor

de lia maria in Pastrav, 28 Mai 2010 | 13842 vizualizari

 

Pastravul este un peste deosebit, renumit pentru carnea sa gustoasa.
Pastravul cu legume este o reteta delicioasa cu care va veti impresiona musafirii

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi maricei
  • o ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lamaie
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un ardei iute
  • 200g ciuperci
  • 3 cartofi mari
  • Rollton baza pt mancaruri
  • piper cu usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume la cuptor:

Pestele curatat si spalat se cresteaza, se pudreaza cu baza pt mancaruri si cu piperul cu usturoi, iar in crestaturile facute, punem cate o jumatate de felie de lamaie.



Legumele le spalam, le feliem si le punem in boluri separate. Intr-o tava pt friptura, punem putin ulei, dupa care incepem asamblarea in urmatoarea ordine: ceapa, morcov,ciuperci, restul de lamae si ardeiul iute, deasupra lor asezam pastravii, apoi rosiile si ardeiul gras.



Separat intr-un bol amestecam patrunjelul tocat cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de apa, turnam amestecul peste pestele si legumele din tava. Punem o folie deasupra, o perforam in cateva locuri si o introducem in cuptorul cald, pt. 20’.



Scoatem tava , indepartam folia si o mai lasam inca 10’ in cuptor pt formarea crustei.

 

TIPS-URI

1

pastravul l-am servit alaturi de legume si cartofii fierti la steamer. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 10:58

mie imi place pestele oricum ar fi .....si cu oase si fara oase, dar bineinteles ca il prefer pe cel fara oase.......sunt mare fan peste.............

ela 1

31.05.2010, 13:15

ce bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

12.06.2010, 08:05

arata si e pregatit super pe gustul meu , prezentarea ce sa mai zic parca e deja pe masa mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar