Patatas bravas

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 2249 vizualizari

 

Multumesc pentru idee lui Adi Hadean. Minunati au iesit !

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi rosii
  • 1 ardei iute
  • 1cutie rosii in bulion
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patatas bravas:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii scufundam in apa rece sau gheata , cateva secunde , astfel putindu-i curata foarte usor de coaja.

Dupa ce i-am curatat ii taiem in sferturi pe lungime, ii punem intr-o tava cu hartie de copt si ii stropim cu ulei de masline. Ii dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15 minute apoi intoarcem cartofii pe partea cealalta si ii mai lasam 10-15 minute sa se coaca.

Pregatim salsa:

punem intr-un blender rosiile, ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul verde si le tocam marunt; adaugam apoi bulionul din cutie si sare daca mai este nevoie.

Intr-o tigaie punem foarte putin ulei de masline si adaugam legumele pasate, lasam sa dea un clocot.

Se scot cartofii din cuptor si se pune acest sos peste ei.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patatas bravas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

LUK 1

03.02.2011, 12:21

imi plac

La Ancuta 1

03.02.2011, 17:09

melissa78 1

04.02.2011, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Platou cu branzeturi