Pate alcoolizat

de Toamna07 in Ficat, 5 Noi 2012 | 2709 vizualizari

 

Daca doriti sa serviti ,cu adevarat,o tartina cu pate:) va ispitesc cu urmatoarea reteta exceptionala!:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 600 g ficatei de pui
  • 250 ml vin alb
  • 150 g unt
  • 2-3 linguri cu smantana
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate alcoolizat:

Spala ficateii,curata-i si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.Separat,taie ceapa si caleste-o usor cu usturoiul.Adauga ficateii scursi.

Toarna vinul,presara un praf de piper si nucsoara si lasa vreo 10 minute pe foc,pana scade sosul format.

Dupa ce s-a racorit,zdrobeste totul cu blenderul,incorporeaza untul si smantana si amesteca.

Potriveste gustul de sare si lasa la rece minimum o ora.

E delicios cu paine prajita .



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate alcoolizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

alba_zori 1

09.11.2012, 14:04

si mie o feliuta mica mica

Toamna07 1

09.11.2012, 17:43

Nu mai am!
Te pup!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Terina de ficat cu sos de afine