Pateu de soia

de gospodinadecriza in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 9381 vizualizari

 

O reteta foarte buna in post!

 

INGREDIENTE

  • -1 cana boabe de  soia
  • - 3,4 linguri ulei de masline
  • -  cativa catei de usturoi
  • - masline
  • - optional:
  • suc de rosii, lamaie
  • - sare, chimen
  • - verdeata: patrunjel marar
  • - o cana cu apa in care a fiert
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).


Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, lamaia, sucul de rosii si condimentam.


Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.03.2010, 21:32

cred ca e grozav de bun ,cu siguranta am sa incerc reteta,grozava

gospodinadecriza 1

18.03.2010, 23:07

Si eu am pe lista mea retete de la tine! Si acum am la inmuiat boabe de soia! Nu stiu ce voi face cu ele, inca! Hai la nani!

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:38

gospodino, ce coincidenta de initiale.GDC a fost numarul de la prima noastra masina si se "traducea"GABRIELA,DUCEAG,CEZAR(NUMELE MEU+AL SOTULUI.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
''Friptura'' de soia