Penne con ragu' di salsiccia (carnati)

de remy_81 in Penne, 11 Ian 2013 | 2878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carnati proaspeti (neafumati)
  • 500 ml suc de rosii
  • 50 gr de unt
  • 100 ml vin alb demisec
  • o lingura rasa de zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne con ragu' di salsiccia (carnati):

Prima operatiune este sa scoatem carnea asa cum se vede in imagine. Poate va intrebati de ce nu am folosi direct carne tocata. Se face in ambele moduri doar ca gustul este diferit. Untul se pune intr-o tigae inalta pe foc si se lasa sa se topeasca. Se adauga carnea si cu o paleta se marunteste. In momentul in care carnea si-a schimbat putin culoarea se adauga vinul si se lasa pana se evapora. Punem sucul de rosii si se lasa cam o ora sa fiarba. Din cand in cand sucul va scade deci vom adauga cate 2 linguri de apa calda de fiecare data, cam la un interval de 10 minute. Cu 10 minute inainte sa fie gata nu se mai adauga apa. Se pune zaharul, sare si piper dupa gust si se mai lasa 5 minute. In timp ce se prepara se amesteca din cand-in-cand sa nu se arda.


In functie de cate portii doriti se pune apa intr-o oala se pune la fiert si cand a dat in clocot se pun pastele (150-200gr/portie) si sare la fel in functie de cate portii doriti sau dupa gust. Pasta nu trebuie sa fie foarte fiarta. Respectati indicatia de pe ambalaj.


Deasupra se poate presara parmezan, sau telemea de vaca. Eu am pus putin unt, mie asa imi place.


POFTA BUNA.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne con ragu' di salsiccia (carnati)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (16)

remy_81 1

12.01.2013, 09:40

Multumesc

angyb 1

12.01.2013, 10:08

Sim0na 1

12.01.2013, 12:14

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08