Perlute cu carne

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • ghimbir
  • 200 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perlute cu carne:

Orezul se pune pentru cateva ore la inmuiat. Sau de eara pana dimineata. Se scurge de apa, se acopera din nou cu apa calduta cu putina sare si se dau cateva clocote. Se pune intr-o sita sa se scurga bine de apa, apoi se intinde pe o farfurie.


Carnea de pui se toaca impreuna cu ou, morcov, usturoi, verdeata si condimente. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, care mai apoi se tavalesc prin orez.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor deasupra unui vas cu apa, unde se lasa la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perlute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Julie 1

28.05.2010, 22:00

Foarte frumoase si bune cu susan!

ANCA 1

29.05.2010, 10:33

mena29 1

30.05.2010, 21:38

Si frumoase si gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui