Piept de porc cu varza

de Constelatialeu in Porc, 29 Noi 2015 | 40284 vizualizari

 

Cu varza jumi`juma, adica si cruda si murata....

 

INGREDIENTE

  • 1,300 kg piept de porc fara os
  • 1 kg varza cruda 
  • 1 kg varza murata 
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 1/2 sticla de 750 ml cu amestec de rosii si ardei gras
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu varza:

Taiem varza murata si o trecem de cateva ori prin jet de apa, o stoarcem bine si-o punem intr-un castron. Taiem si varza cruda si-o frecam cu putina sare si apoi o stoarcem, o punem peste varza acra. Separat taiem ceapa verde si o calim vreo 5 minute, apoi adaugam amestecul de rosii si ardei si mai lasam 5 minute, apoi rasturnam amestecul peste varza si omogenizam bine. Luam o tava in care punem hartie de copt, pe fundul tavii punem bucatele mici de slanina, apoi punem amestecul de varza. Deasupra asezam pieptul de porc portionat, acoperim cu hartie de copt si bagam tava la cuptor la foc mic pentru 1 ora, apoi scoatem hartia de copt si mai lasam o ora sa se rumeneasca carnea. La final adaugam marar tocat, eu am uitat sa-l pun....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale- reteta video