Piept de pui cu cartofi si porumb la tigaie

de Adinacarla in Pui, 10 Mai 2011 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g piept de pui
  • 7 cartofi
  • 100g boabe de porumb din conserva
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de samantana
  • marar ( eu am avut uscat)
  • sare
  • piper
  • si putina boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si porumb la tigaie:

Cartofii se fierb in coaja ( pe jumatate)...in momentul in care intra furculita in ei sunt buni. Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Ceapa se spala si se taie marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste carnea intorcand-o pe toate partile sa se patrunde bine. Se scoate intr-un vas si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja si se taie in 4 si se prajesc in tigaie in acelasi ulei in care s-a prajit pieptul de pui.


Cand cartofii s-au rumenit se sareaza si pipereaza si se adauga pieptul de pui si porumbul din conserva care a fost prima data clatit bine cu apa rece si scurs. Smantana se amesteca cu mararul si ceapa verde si se adauga in tigaie. Se mai adauga sare si piper daca este necesar. Deasupra se presara putina boia dulce.


Este prima data cand fac acest preparat.


L-am servit cald alaturi de salata din legume ( http://www.bucataras.ro/retete/salata-7931.html)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si porumb la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

11.05.2011, 17:26

O bunatate Adina Carla

LUK 1

11.05.2011, 22:52

delicios

ella49 1

28.05.2011, 16:20

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu rulouri de pui