Piept de pui cu ciuperci si smantana

de Swanheart in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2009 | 36777 vizualizari

 

E mancarea mea preferata, si de cate ori merg la restaurant o comand, desi de fiecare data imi propun sa incerc altceva. Cand imi ia ospatarul comanda, e clar ca cer tot piept de pui cu ciuperci si smantana, si garnitura de cartofi prajiti.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un borcan ciuperci feliate
  • 1 pahar smantana
  • 1 pahar vin alb
  • o ceapa mai mare
  • o lingura faina
  • ulei
  • condimente: sare si piper, putin marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Se spala pieptul si se taie cubulete. Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga si carnea si se lasa sa se patrunda bine. (Inainte puneam carnea la rumenit in alta tigaie, si apoi o puneam peste ceapa. M-am lenevit insa, si le pun impreuna - eu folosesc wok-ul, si iese foarte bun).


Dupa ce e patrunsa bine carnea si putin rumenita, se adauga ciupercile, si paharul cu vin alb. Se mai lasa cateva minute sa dea in clocot, apoi pe pune smantana ingrosata cu faina, si se condimenteaza dupa gust.


E delicios, alaturi de cartofi prajiti! In poza am prajit cartofi noi, i-am taiat feliute si parca au iesit mai buni decat de obicei. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Miha 1

10.12.2009, 20:49

Swanheart 1

17.12.2009, 18:16

Am mai adaugat cateva poze, din timpul prepararii...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER)