Piept de pui cu ciuperci si smantana

de Swanheart in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2009 | 26510 vizualizari

 

E mancarea mea preferata, si de cate ori merg la restaurant o comand, desi de fiecare data imi propun sa incerc altceva. Cand imi ia ospatarul comanda, e clar ca cer tot piept de pui cu ciuperci si smantana, si garnitura de cartofi prajiti.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un borcan ciuperci feliate
  • 1 pahar smantana
  • 1 pahar vin alb
  • o ceapa mai mare
  • o lingura faina
  • ulei
  • condimente: sare si piper, putin marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Se spala pieptul si se taie cubulete. Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga si carnea si se lasa sa se patrunda bine. (Inainte puneam carnea la rumenit in alta tigaie, si apoi o puneam peste ceapa. M-am lenevit insa, si le pun impreuna - eu folosesc wok-ul, si iese foarte bun).


Dupa ce e patrunsa bine carnea si putin rumenita, se adauga ciupercile, si paharul cu vin alb. Se mai lasa cateva minute sa dea in clocot, apoi pe pune smantana ingrosata cu faina, si se condimenteaza dupa gust.


E delicios, alaturi de cartofi prajiti! In poza am prajit cartofi noi, i-am taiat feliute si parca au iesit mai buni decat de obicei. :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Miha 1

10.12.2009, 20:49

Swanheart 1

17.12.2009, 18:16

Am mai adaugat cateva poze, din timpul prepararii...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in crusta de cartofi