Piept de pui cu taietei de dovlecel

de Veronica22 in Pui, 3 Mar 2013 | 934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 1 portie:
  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • sare si piper ,
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura branza telemea rasa
  • 1 lingura patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu taietei de dovlecel:

Dovlecelul se taie in fasii cu cutitul de curatat legume. Miezul nu se taie. Pieptul de pui spalat si uscat se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Prajim carnea in ulei. O dam deoparte si o pastram calda.

In uleiul ramas punem si dovlecelul taiat fasii si usturoiul pisat. Calim 5-6 minute, dupa care adaugam sare, piper dupa gust.

Pe farfurie radem branza si presaram niste patrunjel verde tocat. Asezam si bucatile de carne alaturi de dovlecei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu taietei de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu taietei de dovlecel-0
Piept de pui cu taietei de dovlecel-1
Piept de pui cu taietei de dovlecel-2

COMENTARII (8)

Anett

Anett 1

04.03.2013, 14:12

Arata super!

Valclaudia

Valclaudia 1

07.04.2013, 07:45

imi place mult!

Panacris

Panacris 1

15.05.2013, 11:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!