Piept de pui in sos tiganesc

de La Ancuta in Pui, 17 Feb 2011 | 28538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei (rosu si galben)
  • 3 castraveti murati
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 cana sos de rosii (sau rosii pasate)
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • chili
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos tiganesc:

Spalam carnea si o taiem bucatele. Condimentam cu sare si piper.

Punem uleiul intr-o cratita si prajim carnea pe toate partile. Scoatem apoi pe o farfurie.

In uleiul ramas calim foarte putin ceapa taiata marunt. Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete sau fasii subtiri si castravetii taiati marunt.

Adaugam sucul de rosii si pasta de ardei impreuna cu cimbrul, frunza de dafin si boiaua. La nevoie putem sa mai adaugam putina apa.

Lasam sa fiarba 10 minute apoi potrivim de sare, piper si chili.

Adaugam pieptul de pui si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Se serveste cald cu garnitura preferata. Noi am avut piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos tiganesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei