Piept de pui in sos tiganesc

de La Ancuta in Pui, 17 Feb 2011 | 13975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei (rosu si galben)
  • 3 castraveti murati
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 cana sos de rosii (sau rosii pasate)
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • chili
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos tiganesc:

Spalam carnea si o taiem bucatele. Condimentam cu sare si piper.


Punem uleiul intr-o cratita si prajim carnea pe toate partile. Scoatem apoi pe o farfurie.


In uleiul ramas calim foarte putin ceapa taiata marunt. Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete sau fasii subtiri si castravetii taiati marunt.


Adaugam sucul de rosii si pasta de ardei impreuna cu cimbrul, frunza de dafin si boiaua. La nevoie putem sa mai adaugam putina apa.


Lasam sa fiarba 10 minute apoi potrivim de sare, piper si chili.


Adaugam pieptul de pui si mai lasam sa dea 2-3 clocote.


Se serveste cald cu garnitura preferata. Noi am avut piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

La Ancuta 1

20.02.2011, 19:02

Multumesc Cris

La Ancuta 1

20.02.2011, 19:03

@kamy... au gasit in final, o rautate. dar asa trebuie

kamy 1

20.02.2011, 19:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceva bun