Pui cu telina si smantana

de Miha in Pui, 25 Iun 2010 | 9777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 radacini mici de telina
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana supa de pui
  • 200 g smantana
  • sare si piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu telina si smantana:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin, pana se inmoaie, in cateva linguri cu ulei de masline, amestecand mereu. Se adauga supa de pui si pieptul de pui taiat cubulete si se inabusa cateva minute.

Telina se taie marunt sau se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga in tigaie. Se acopera tigaia si se fierbe pana incepe sa scada lichidul si carnea este gata.

Se da tigaia deoparte, se adauga smantana si se amesteca energic. Se pune din nou pe foc si se mai dat cateva clocote. Se potriveste gustul de sare si piper. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Pentru aceasta mancare aveam in gand sa fac niste paste, dar ai mei au votat in unanimitate pentru mamaliga. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu telina si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu soia si sos de rodii